Bjorn Borg #02
Bjorn Borg #02
Bjorn Borg #02
Bjorn Borg #02
Bjorn Borg #02
Bjorn Borg #02
Bjorn Borg #02
Bjorn Borg #02

Project details

Location
Modefabriek, Amsterdam, the Netherlands
Client
Björn Borg
Size
95 m2
Year
2009

Project information

Building on his earlier stand for Björn Borg, Maurice van Bakel created a second Modefabriek booth using components from the first. A white wall again surrounds most of the rectangular floor space, while a large circular void offers a window into the brand’s world for passers-by. Inside, clean white displays make the colours of the collection pop, and touches of bright red echo the Björn Borg logo. Immediately behind the void, a dark yet graphic photo wall adds a touch of contrast and acts as the perfect foil for the white sneakers hanging on display in front of it.